Followers

Pages

Saturday, March 14, 2009

Award From Sis Nurul aka Tukang Cerita

Salam Tukang Cerita... Terima kasih keatas award yang diberi... Semoga anda dimurahkan rezeki... supaya mendapat lebih banyak award dikemudian hari... InsyaAllah... lepas tuh buleh le... pas-pas mai kat sini... hehe... Didoakan juga baby Najihah cepat sembuh dari demam campak... kirim salam kat Mr. Muz please....

Kepada mereka yang selalu berkunjung ke teratak yang tak seberapa ini... hari ini saya berbesar hati memanjangkan award ini kepada kalian... sila ambil award ini dan tempeklah kat blog masing-masing... saya sengaja tidak mahu sebut nama secara khususnya... takut nanti ada yang tertinggal... dan kecil hati pula... hihi... jadi anda rasa mahukan award ini... maka cilok sajalah... hehe...

9 comments:

Fly said...

salam sahabat, selamat berhujung minggu gak, semoga berbahagia dan gembira dengan yang tersayang. Anyway cuti ni sunguh mendebarkan hati coz wife aku sedang menunggu hari melahirkan baby pertama kami. Doakan ye semua selamat.Aminnn

MariaFaizal said...

I dah dapat & cilok award nih, masih dlm draft dan belum buat penulisan lengkap mengenai nya :)

Tahniah bro.

Semalam ada tengok Liverpool 4 VS ManU 1 ?

amirul said...

Walaikumsalam Fly,
InsyaAllah semuanya selamat... Banyakkan bersabar dan memohon kepadaNya... ameen...

Salam Sis,
Huih! Banyak betul AWARD ngan TAG yg kak Maria terima ye? Murah rezeki... Tahniah2...

Xbaper minat bola le... Abg Faizal seronok le... LIVERPOOL menang tuh? Dj Epoi sokong ner plak?

hysMan.. said...

congrat bro..

Liverpoooollll monang..wakakaaaaa....
:p

nueeunlimited said...

salam..
wah encik amirul bagi tak kite amik award nih??hehe..
leh amik ye..kalo leh kite amik r tepek kat blog.huhu...

amirul said...

Salam Man,
Cograt kat ngko gak... Tak minat ar BOLA! kui3x...

Salam Dak Nuee,
Silakan amik je... FOC...kui3x

Naz said...

Salam Amirul...
Tahniah... di atas award ni... :) Blog hang memang best.

amirul said...

Walaikumsalam Naz,
Taniah kepada ngko juga... dpat award dari Man... sudi2kanlah kutip award2 yg ada kat blog aku nih... Blog aku masih bnyk kekurangan arr... masih dlm proses peng "urgrade" dan... kui3x... bahasa baru...

Naz said...

ok, .. steady lah bro!...
kui3x... (aku juga guna bahasa baru ni..)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...