Followers

Pages

Friday, February 27, 2009

Suki

Nama : Suki
Nama Komersial : Adik
Jantina : Betina
Umur : 1 tahun
Asal : Malaysia
Warganegara : Tak ada Mykad
Agama : Tak pasti
Nama Ibu : Comat
Nama Bapa : Ntah
Status : Anak dara
Hobi : Tidur & kacau orang

Aku ingin memperkenalkan salah seekor model kesayangan bini aku... cute tak?! Siapa-siapa yang berkenan dan mahu menyuntingnya... sila isi borang dulu erk?... hahahaha...

P/S: InsyaAllah akan aku memperkenalkan model-model lain dimasa dan hari seterusnya... sabar menunggu kemunculan mereka erk?...

6 comments:

MariaFaizal said...

Ahhh....sweet faced Suki. I'm under her spell already...Charmed by her cuteness!

She has the most mesmerizing blue eyes! Is she friendly? Takut tak kalau org luar nak usap dia?

So CUTE!!!!!

MariaFaizal said...

Dah hit "Publish Your Comment" baru teringat that 'mama' ada 'Jambu' a teenage male cat yg umur lebih kurang Suki. Nak jadi menantu 'mama'?

hysMan.. said...

salam bro,
wah,ni Suki OIAM ke??
hehe..

bro tadi baru sat gi kedai nek moto..sikit je lagi nak langgo kucing parsi..mane taknye kucing tu tengah dok kejo kucing betina melintas jln sesuka ati..handle moto da senoneng da..nasib baik tak jatuh..huh..

amirul said...

Salam Sis,
Hahaha... jadi menantu mama? Kat umah ni pun ada seekor model jantan dok asyik ngorat die... xpi asyik kena penampo... Melangok je la model jantan tu... hahaha...

Friendly gak le... xpi pilih bulu... ngan saya xberapa... ngan org xpasti le plak... cube le tgk...hehe

Walaikumsalam Man,
Kira adik beradik la...hehe... habis tu kucing tu pe kes? Moto tu pe kes? Apapun utamakan keselamatan jalanraya k?

nueeunlimited said...

salam singgah...
salam kenal..
leh change link nih..
huhu..sedeh mau cite r bile nengok suki nih. tucen kite ilang td. beso lak tuh tucen tuh. owang bagi soh bela. x amanah tol kite kan???wuwu..sgt sedeh la...
walopon kite de lg 8 tucen.hehe...

amirul said...

Salam nueeunlimited,
Salam kenal... tq sudi singah... pasal change link... ok je... no prob... :)

siannye? Dah beso pun leh hilang? Kekadang takut org ambik je? Ataupun kena langgar... harap2 dijauhkan le... x cuba cari ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...