Followers

Pages

Sunday, May 17, 2009

Hadiah Misteri

Seperti yang dijanjikan... Jom kita terjah HADIAH MISTERI tersebut sebelum membalut dan membuat penghantaran kepada PEMENANG...

JENG3x... inilah HADIAH MISTERI yang disebut-sebut... PENSONIC OVEN TOASTER...

Cukuplah kita sekadar menatap gambar kotaknya... biarlah isinya dipegang dan digunakan oleh PEMENANG BERTUAH itu sendiri...

Apapun... TAHNIAH sekali lagi buat PEMENANG... yang tak menang itu... jangan cemburu + putus asa ok? Anggap saja ini bukan rezeki ANDA... InsyaAllah di lain hari... lain masa... kita buat peraduan lain pula... Sekian...

P/S: Encik Cerpelai ? Anda diminta menyertakan alamat surat menyurat di e-mail saya untuk tujuan penghantaran Hadiah... Alamat e-mail saya boleh di cilok dari blog saya... klik di contact me ( Navigation bar )... Kerjasama anda amat diperlukan... HARAP MAKLUM...

22 comments:

nueeunlimited said...

waduh2..rugi sik gue tak jwp in itu kuiz. lamo sgt nk pikio jwpnnyew.huhu...tahniah pada yg mng. patut la pnjg sgt teka-teki tuh. mhl adiahnye ye...

Krasz bAtu said...

aduhaiiii..
geram nengok hadiah niii

joegrimjow said...

mak oiii
dapat NI ke??
ruginye tak joinnn

Naz said...

ingatkan time org kawen jer boleh dpt oven toaster. masuk contest online pun bole dpt.. soklan susah, berbaloi kpd Cerpelai bersusah payah memerah idea utk jawab soklan tu...

MariaFaizal said...

Argh....sungguh cemburu kpd cerpelai!!!

But,

Heartiest congratulations!He deserves it,really :D

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

huhuhu..
laki ku menang moto!!..eh silap lak..

dapat toaster..sukenye....

hysMan.. said...

aduhh...
tahniah cik cempelai..
klu taknak bg ambo yo..
hehe

Tukang cerita said...

Huh,
Dengki...dengki...
:)

SYAbAR said...

aisayman mirul,

akak dok sibuk jaga anak dan hubby yg tak sihat, dah terlepas pandang la pulak contect kau ni.

Next time 2x. Rezeki orang lain....

cerpelai said...

Err.. bro..!!
Dapat tak emel address yang gua antor tadi?..

Kompomkan buleh tak?..

Naz:- Maunya tak perah bro.. Habis basah otak gua kena ujan ari tu.. Terpaksa laa gua perah pastu jemur kat ampaian..

MariaFaizal:- Mekasih sis.. Alaa.. Gua cuma bernasib baik je..

Bini gua:- Cewahh.. Suka pulak.. Gua nak simpan buat kenangan terindah daa.. Takleh guna..

Hysman:- Mekasih bro.. Kalo taknak?.. Hahaha..

amirul said...

Salam Dak Nuee,
Sape suruh tak jawab... tak tau jawapan pun tembak sajelah... hehehe...
"""""""""""""""""""""""""""""""""""

Salam kraszbatu,
Dah terlepas pun...
"""""""""""""""""""""""""""""""""""

Salam joe,
Menyesal kemudian tak berguna... hohoho...
"""""""""""""""""""""""""""""""""""

Salam Naz,
Alah... tak semestinya kawin baru bgi toaster... org lebih suka bgi pinggan mangkuk je hadiah kawin...

Apa yg susahnya plak? belum seminit aku dah hbis jawab... kih3x...
"""""""""""""""""""""""""""""""""""

Salam Sis Maria,
Arghhhhhh... jgn macam tu... xbaik... hehe... cuba lagi tahun 2020... hoho...
"""""""""""""""""""""""""""""""""""

Salam fieza,
Terima kasih singgah... En. Cerpelai yg bijak pandai tu laki Lu ye? apapun TAHNIAH...
"""""""""""""""""""""""""""""""""""

Salam Man,
Banyak ko punye cempelai... CERPELAI daa... marah kawan tu kang... ni ape kes? Mintak sedekah ka? Cuba lain tahun k? keh3x...
"""""""""""""""""""""""""""""""""""

Salam TC,
Usah dengki2... xbaik... Cuba tahun2020 nanti... hihi...
"""""""""""""""""""""""""""""""""""

Salam Kak Syabar,
Uiks! Melepas le sudah... Takpe cuba lain kali no...

Camne ngan keadaan anak dan hubby sekarang? Dah sihat? Didoakan cepat sembuh...
"""""""""""""""""""""""""""""""""""

Salam Cerpelai,
Yep! Aku sudah terima alamat Lu hanto... InsyaAllah aku akan cuba membuat penghantaran secepat mungkin...

TAHNIAH sekali lagi...dan terima kasih diatas kerjasama yg diberi...

CAHAYA said...

rugi la tak sempat jawab soalan ni. Huhu!

amirul said...

Salam Cahaya,
It's ok... Just try in next time... :)

Dj Epoi said...

Cemburu tuh idak arrrrrr...!!

Cuma berangin satu badan...macam pakai minyak angin.....kat BRO CAPELAI hehehehhee

wan muhamad zaidi said...

kenapa Xcakap awal2, ada habuan.. rugi tak jawab

hysMan.. said...

Owh..Cerpelai yo!!
sorry mr.cerpelai..
hehe..

oraitt bro,pasni nnt klu ade contest jgn lupa pula bagi adiah proton exora yo!!
hahahaaaa...
pasti gwe menyertai..
:p

amirul said...

Salam Bro Dj,
Huish! Kalau angin... apakata dok bawah kipas... CERPELAI maa bukan CAPELAI daa... nanti mengamuk kawan tu kang! hehe...
"""""""""""""""""""""""""""""""""""

Salam Wan,
Kan dah UMUM dlm entry? Lain kali PEKA dgn keadaan... hehe
"""""""""""""""""""""""""""""""""""

Salam Man,
Banyak Lu punya Exora... kete mainan bule le... hehe

Idalara said...

alamak..bestnya hadiah...tapi tkpelah mng akak dah niat nak bg kat pemenang tu..hehehe..tahniah pada pemenang..

amirul said...

Salam Kak Ida,
Takpe... cuba lain kali ye...

TokNabe said...

Tahniah untuk pemenang tu.... cepat kasikan email tu, kalau lambat saya yng tlg kasi email saya... :D

IxoR@ said...

Huh...lumayan hadiahnya...

rugi ooo rugi....

amirul said...

Salam Toknabe,
PEMENANG dahpun hanto email... hehehe...
"""""""""""""""""""""""""""""""""""
Salam ixora,
It's ok... cuba lain kali...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...