Followers

Pages

Monday, August 31, 2009

Salam Merdeka

Enter Fleedy.com

Salam...

Terlebih dahulu ku meminta maaf dari kalian... kerana dah lama hilang entah kemana... semenjak dua ini aku dah jarang-jarang mengintai blog kesayanganku ini... apatah lagi dengan blog teman-teman? apakah aku dah bosan dengan dunia blog? Oh tidak! Cuma ingin merehatkan diri dari menulis secara kerap mungkin... blog ini tetap akan beroperasi seperti biasa... harap maklum...

Kepada rakan-rakan blogger yang meninggalkan komen... terima kasih daun keladi... tanpa sokongan kalian semua... apalah ertinya blog ini diwujudkan? Kepada pengikut dan pembaca senyap (silent readers)... terima kasih juga... kerana sudi memeriahkan suasana blog ini... tanpa kehadiran kalian semua... mungkin blog ini akan berbicara dalam kebisuan... tanpa sebarang maklumbalas...

Apapun... sempena Negara menyambut hari keMERDEKAan yang ke 52... kami ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan salam keMERDEKAan... sebagai anak Malaysia... kita wajib bersyukur keatas nikmat yang kita kecapi hari ini... sesungguhnya kita sebagai rakyat Malaysia amat bertuah kerana dapat hidup dalam keadaan aman... damai... dan harmoni... mudah-mudahan sikap bertoleransi sesama kaum dan sikap perpaduan jitu dapat mempertingkatkan lagi kemakmuran dan kesejahteraan hidup rakyat... oleh itu... marilah kita sama-sama memanjatkan doa... supaya negara tercintaku... bumi Malaysia ini sentiasa dalam keadaan terpelihara... rakyat jelatanya terus hidup dalam suasana aman dan tenang... InsyaAllah...

MERDEKA!... MERDEKA!... MERDEKA!...

P/S: Berbanggalah kita sebagai anak Malaysia... bertuahlah kita sebagai anak Malaysia... Bersyukurlah kita sebagai anak Malaysia...

10 comments:

Teja said...

salam kemerdekaan mirul...

Dj Epoi said...

Salam....Gua 1st kaaaa?

Salam sahabat mu yg bernama epoi ini sangat2 menanti Entry terbaru dari Lu...

Salam Merdeka Buar Lu dan seluruh rakyat Malaysia!!

joegrimjow said...

slamat merdeka bro

IxoR@ said...

Salam Kemerdekaan utk anda sekeluarga....

lama menghilang ye...eh, FB tu best sgt ke...? Ixora cuba2 gak nk rasa feel tp hampeh...bosan la...

SuFy said...

salam merdeka jugak bro..hehehe

CAHAYA said...

Salam Merdeka. ;)

lillies said...

salam...
salam kemerdekaan....semoga sehat sejahtera bersama keluarga...

selamat berpuasa..take care...

Idalara said...

Assalamualaikum Amirul dan honeymirul
apa khbr..kak ida doakan bahagia dan dirahmati Allah sentiasa..
walaupun mirul lama tk update blog dan singgah tempat kak ida, kak ida tetap ingat kamu brdua...walau jauh di mata di hati tetap dekat..

hysMan.. said...

salam bro..
uik,ayat da mcm bg wasiat jer..
sadis bunyikk..hehee..

salam merdeka 52...
:p

hazlin said...

Salam,
generasi selepas merdeka mudah lupa?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...