Followers

Pages

Tuesday, June 16, 2009

Modem Rosaklah Plak!

Salam...

Ketiadaan akses internet selama 2 hari seolah-olah 2 tahun lama rasanya... maafkan aku kengkawan... modem aku buat hal plak... rosak! Baru hari ini diganti dengan modem baru... sejauhmana kehebatan modem baru ini... aku tak pasti... apapun harap ianya dapat berkhidmat kepada aku dengan lebih lama dan cekap... InsyaAllah...

Yang Ini Dah Rosak

Yang Ini Baru

Maafkan aku juga kerana masih belum berkesempatan untuk berkunjung blog rakan-rakan... InsyaAllah akan ku menyusul kemudian... Ampun beribu ampun...

P/S: Alhamdulillah... Pendek beransur pulih... cuma masih dalam kesakitan... InsyaAllah petang esok tiub yang dipasang pada alat sulitnya perlu ditanggalkan... Doakan kesejahteraannya ya kengkawan...

22 comments:

Fly said...

salam sahabat, fuhh betul tu bro 2 hari mcm 2 tahun, aku dah rasa hehe.

Anyway aku doakan semoga pendek cepat sembuh seperti sediakala.

Hepi always. aku kena tido, ni pun dah terlebih waktu, sok nak sekolah..heheh

Uncle Dol said...

salam amirul,

lame betul tak mengomen kt blog kamu.. bkn lupe member, tp tak sempat nk blog walking-walking ni.. *hihihi*

ampunkan hamba, wahai tuan hamba... =)

Naz said...

cantik design modem tu... :)

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Salam Amirul:

Modem Baru tu sebijik cam Modem umah MaMa ni...

Streamyx la jugak...

IxoR@ said...

Patut la sunyi blog Ixora tanpa kehadiran Amirul....

Harap2 semuanya kembali ok.

MariaFaizal said...

No prob bro. But semoga modem baru membawa sinar baru..he he he...


Have a happy day ahead :D

mr.syazwan said...

patut la sunyi sepi je..
ghupa2nya moderm rosak erk
apa lg tukar la p1 je
hehe

Teja said...

salam pg... aku blh agak dia mmpu brtahan 2 thn paling lama... hehe!

@cu SaYaNg said...

idup tanpa internet
terasa dunia kosong saje..huh

CAHAYA said...

Nasib baik ada warranty. Kalau nak membeli tu jenuh jugak yer.

SYAbAR said...

Cayalah... Tabik Bro!!!! sbb sokong produk parent company akak.

Jeles.... sbb u dpt modem yg lebih canggih, tak spt yg staf pakej dapat

cerpelai said...

Kehkehkeh..
Modem rosak takpe lagi bro..
Gua ni jangan kata modem, komputer pun takde kat rumah.. Kalkulator ada laa..!!

Buleh tak post entry pakai kalkulator?

tehais said...

Modem baru tu bape hengget?

smga pendek cpat sembuh! Aminnn

Idalara said...

Salam mirul..kak ida pun baru hrni berkesempatan update blog dn berkunjung ke blog rakan2..keja bertimbun dan ditambah kesihatan anak yg tak mengizinkan akan berlama2 depan pc..

p/s mudah2an pendek akan pulih sepenuhnya..

hysMan.. said...

salam bro..
take ur time bro..
itu pasti berlaku..
tunggu masa je..
hehehehe

hysMan.. said...

salam bro..
take ur time bro..
itu pasti berlaku..
tunggu masa je..
hehehe..
modemnye nak mintak ganti da tu..
klu da ganti pasti diam..
hahaa..

~tiubnya da nk dibuka daa??
harap2 pendek sembuh..

TokNabe said...

Kalau dah terbiasa dengan internet, kalau tak ada akses sehari dua memang terasa seksa.

Try simpan satu modem lain buat spare, kalau rosak ada stok yang boleh dipakai.

Dj Epoi said...

Salam Sahabat!!

Patut arrrrrrrrr sunyi jew weih....
Ker Gua yang Sunyi hehehhehe..

Weih!!! Gua punya burung kesayangan ponk dah mati daaaaaaaa!!!!

Moga Pendek cepat sembuh noooo....

Krasz bAtu said...

sama cam modem aku bro

alammaya said...

Sabar jer ler yerk...kasi rehat segalanya..benda2 tu pn tau sakit..ehehehehe

ChekguSekolah said...

modem dah elok balik dah tue..
boleh la berkarya balik lpas nie bro..
hehehe

Dj Epoi said...

Adoiyaiiiiiiiii....

Gu awindu KARYA LU...!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...