Followers

Pages

Thursday, April 16, 2009

Award From Dak Nuee

Salam...

Alhamdulillah... dapat award lagi... kali ini dapat dari rakan blogger Dak Nuee... pun seorang cikgu juga... laman terataknya... http://nueerin.blogspot.com/ ... sila-silalah melawat teratak rakan ini... banyak kisah asam garam menjadi seorang pendidik...

Kepada Dak Nuee... terima kasih bebanyak... kerana memanjangkan award ini kepada hamba... dengan ini... makin bertambah sudah koleksi award dalam teratak hamba...

Tidak lupa... hamba ingin memanjangkan award ini kepada semua rakan-rakan yang mengikuti teratak hamba... jika menyebut seorang-seorang... mau terpengsan aku...

Oleh itu... kesemua 47 pengikut ( follower )... dengan segala hormatnya anda dijemput untuk mencilok award ini dan pamerkan di blog masing-masing... Yang mana sudah dapat award ini... abaikan jelah... kalau nak ambil lagi pun tak mengapa...

12 comments:

Naz said...

Salam..
terima kasih sudi memberikan award kpd blog aku... Majulah blog utk negara... :)

IxoRa said...

Thanks....

Sy dah dapat award ni...tp tak pe, sgt2 sy hargai....

:D

MariaFaizal said...

Agree with Naz,
AWARD yg sungguh patriotic design nya di situ :D

Amirul,
Thanks so much for this wonderful award. Rasa mcm nak kawat pulak tengah2 malam nih..heh heh...

CAHAYA said...

Tahniah sebab dapat award! :) Thanks sebab penganugerahan ini. :P

**Ikhlas x ni?

echah_syed said...

slm mirul..

timakasih ingat kat combi :)

award yg sgt unik lagi-lagi combi baru buat n3 patriotik :D

nnt combi frame kat umah ekk.

hazlin said...

Salam,
thank you amirul. I like! akak ambik ye...

cerpelai said...

Salam..
Mekasih bro..
Nanti gua letak kat blog gua..

hysMan.. said...

Salam bro..
Tahniah..diharap anda akan terus berblogging.. peace no war..

Majulah Blog Untuk Negara..
(pinjam trademark Naz..hehe)

tehais said...

Anda di tag.Sila buat ye ;)

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiiiiiiii....

Hang pi Bertapa kat mana lagi nih

Amirul?

joegrimjow said...

heee
senyum senyum

khairul onggon said...

Salam.. makasih... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...