Followers

Pages

Friday, January 30, 2009

Salam Perpisahan

Pakej Power Mobile

Kandungan dalam pakej

Hari ini merupakan hari terakhir MAXIS BROADBAND bersama saya. Selepas matahari terbit nanti, akan saya membawanya ke tempat tinggal asalnya. Semoga ianya sihat sejahtera disana nanti. Dan selamat berjumpa dan berkenalan dengan tuan baru nanti... Diharapkan juga tuan baru akan menjaganya lebih baik dari saya...

Wahai MAXIS BROADBAND?! Walaupun engkau seringkali menyusahkan aku... menyeksa aku... menghampakan aku dan mengecewakan aku... aku tetap redha dan sabar... Yes! aku tahu tiada gunanya aku melepaskan geram terhadap engkau... lagipun bukan salah engkau 100%... Aku pun ada silapnya barangkali... Untuk itu, aku memohon maaf dari hujung rambut ke hujung kaki... Semoga engkau maafkan aku ya? Apapun... aku berharap engkau selesa dan berpuashati dalam penjagaan aku selama ini... andaikata ada cacat celanya diminta halalkan ya? Bukan niat dihati sebenarnya...

Sebagai kenang-kenangan, akan aku abadikan rupa wajahmu yang tampan lagi bergaya dilaman coretan aku ini... supaya ditatkala aku merinduimu nanti... bolehlah aku menatap wajahmu yang tampan lagi bergaya itu.

Akhir kata dari aku... jangan mengewakan atau menghampakan tuan baru engkau nanti... Berikanlah komitmen yang sepenuhnya... supaya engkau tidak dimaki hamun... diseksa mahupun didera... terpulanglah kepada engkau untuk menerima nasihat aku ini ataupun tidak... aku cuma kesiankan engkau... takut-takut sekali lagi engkau akan dihantar pulang oleh tuan baru nanti... apapun aku mengucapkan selamat maju jaya kepada engkau... jangan lupakan aku ya?

10 comments:

rainningheaven said...

adat la tuh bro..contarct dah abis yer..cuber submit celcom broadband plak..maybe tk datang penyeksaan tuh..

amirul said...

Salam rainingheaven,
Bukan habis contract,xpi saya habiskan contract. :)
Celcom broadband? xpasti lagi... tungguuuu. Mungkin streamyx broadband kot?

hysMan.. said...

kawe pakai maxis broadband ok jek..
kasihan die..bantulah ia.. :(

amirul said...

Salam man, Broadband ni ikut kawasan ar... selalu dpt coverage pe? UMTS atau HSDPA?

Sedingin Salju said...

Amboi, hang tulis macam nak berpisah dengan girl friend hang saja cik oiii.

hysMan.. said...

taun lps asek HSDPA tp awal taun ni asek UMTS je..ntah snang plak..
mmg btul..maxis bb ikot angin..
tp skrg ni coveragenye laju gak..
dlu mmg lembab nauzubillah..
skrg sepantas kilat like the flash plak..
ntah la bro..rasa mmg ikot angin kot..
(somtime tuannya yg hangin 1 bdn hehehh..)

amirul said...

Salam Sedingin salju,
GF pun GF lar... :)

amirul said...

salam Man,
Limit Maxis BB ini utk sebulan ialah 3GB. kalu dah sampai limit, automatik signal down...

rainningheaven said...

nak besh n puas hati pakai P1W1MAX..

speed kalah streamyx

amirul said...

Salam rainingheaven,
Rasanya P1WIMAX mahal lar... lagipun lum ada coverage kat area sg buloh. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...